Geszti "k√≠nr√≠m" P√©ter bel√°tta, hogy az ARC n√©vre hallgat√≥ kezdem√©nyez√©se nemcsak hogy elf√°radt, de m√°ra m√°r teljesen √©rtelmezhetetlenn√© v√°lt. Amikor a Tumblr-√∂n egy d√©lut√°n alatt t√∂bb, jobb √©s ami a legfontosabb, aktu√°lisabb vizu√°lis tartalom sz√ľletik, mint az ARC ki√°ll√≠t√°s t√∂rt√©net√©ben √∂sszesen, akkor m√°r ak√°rmilyen j√≥ARC az ember, el kell gondolkodnia azon, hogyan tudja fenntartani az √©rdeklŇĎd√©st a produkci√≥ k√∂r√ľl. Geszti azt tal√°lta ki, hogy elviszi vid√©kre, ahol m√©g √ļjdons√°g lehet egy plak√°t ami nem hirdet√©st √°br√°zol.

Az ARC attól volt akkora ARC, hogy kiállították rajta a legkARCosabb plakátokat is. Debrecenbe is érkezett egy merészebb darab, ami rögtön közfelháborodást keltett.

A debreceni jobbikos frakci√≥vezetŇĎ, √Āgoston Tibor Facebook-oldal√°n megjelentek a felh√°borodott hozz√°sz√≥l√°sok, amik a v√°rosvezet√©st hib√°ztatj√°k, ami√©rt a magyargyal√°z√≥ plak√°t a nyilv√°noss√°g el√© ker√ľlhetett. Vannak akik partiz√°nakci√≥ keretein bel√ľl t√°vol√≠tan√°k, de akadnak olyanok is, akik feljelent√©st tenn√©nek:

‚Äějelk√©peink meggyal√°z√°sa √©s ilyen m√≥don val√≥ √°br√°zol√°sa miatt"

A C√≠vish√≠r el√©g diplomatikusan fogalmaz, √≠gy szerettem volna a megn√©zni saj√°t szemmel azt a kommentet ami "partiz√°nkod√°sra" sz√≥l√≠t fel, de sajnos m√°r nem tal√°ltam se √Āgoston oldal√°n, se a helyi Jobbik fb-j√©n.

Advertisement

A kép egyébként ötvözi a csodaszarvas mitikus alakját a menórával, alatta pedig rovással van kiírva, hogy boldog hanukát.

GesztirŇĎl egy√©bk√©nt friss h√≠r, hogy hamarosan r√©sz vesz a Fidelitas Ny√°ri Szabadegyetem√©n, L. Simon L√°szl√≥val egy√ľtt.

Advertisement